Play Video about webdesign amsterdam Lars de Jong

Website laten maken Friesland

Ben je gevestigd in de buurt van Friesland en wil je een passende website voor jouw bedrijf laten maken? Dan kun je dat aan ons overlaten. Wij bouwen een razendsnelle & gebruiksvriendelijke website die voldoet aan jouw wensen & eisen. Na oplevering kun je zelfstandig gemakkelijk aanpassingen toebrengen. Mocht er iets niet lukken, kun je altijd bij ons aankloppen.

Geen zin om verder te lezen, maar toch nieuwsgierig? Bekijk onze persoonlijke video of neem contact met ons op!

Over Digi2all

Digi2all is een kleinschalig, creatief en innoverend webdesign bureau gelegen in Amsterdam. Aangezien sinds corona veel projecten en samenwerkingen online verlopen, kunnen wij nu door heel Nederland actief zijn. Daarnaast ligt ons kantoor redelijk centraal in Nederland en zijn we op afspraak te bezoeken. Ook zijn we bereid om langs te komen, mocht je dit fijner vinden.

Wij hebben altijd een doel voor ogen: het bouwen van maatwerk websites, gebaseerd op de wensen van de klant, zonder gebruik te maken van kant-en-klare templates. Mocht je dit aanspreken, dan helpen we je graag verder.

Digi2all houdt zich niet alleen met webdesign in Friesland bezig. Wij zijn actief door heel Nederland. Zo kun je ons ook inschakelen voor een maatwerk website in AmsterdamUtrecht, Amstelveen, Groningen, Arnhem en Rotterdam.

Garanties website laten maken Friesland

Resultaatgerichte WordPress websites

Tegenwoordig kun je op oneindig veel plekken een website laten bouwen. Sommige hiervan zullen zeer zeker een mooi grafisch ontwerp hebben. Echter is dit tegenwoordig niet meer voldoende om op afstand van je concurrenten te blijven. Als je door Digi2all een website voor je bedrijf in Friesland laat maken, zullen wij voordat we beginnen met ontwerpen aan de volgende vragen denken:

  • Wat is het doel van jouw website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Hoe kan je bedrijf daadwerkelijk groeien met een website?


Op deze manier kunnen we een resultaatgerichte & maatwerk website opleveren die jouw concurrenten in Friesland laat verbluffen.

website laten maken Digi2all

Website laten maken Friesland

Aantal projecten waar we trots op zijn

Wij hebben al voor ruim 35+ kleine en grote opdrachtgevers een website mogen ontwikkelen.

Project webdesign Amsterdam Digi2all UMCG MAECON

Universitair Medisch Centrum Groningen (MAECON)

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid. Voor de afdeling MAECON hebben wij een nieuwe website mogen realiseren.

webdesign project vakantievillaijsselmeer van digi2all

Wellness Vakantievilla IJsselmeer

Een prachtige vakantievilla, maar nog te weinig boekingen. Dat is een van de redenen, waarom de eigenaresse bij ons aan kwam kloppen. Het uitbreiden van het bereik door middel van een rustgevende website, folder, huisstijl en logo. Zowel online, als offline een sterke uitstraling. De website heeft een meertaligheid-functie gekregen, zodat het ook aantrekkelijk is voor Engels / Duits sprekende toeristen. Een geslaagd project!

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Digi2all wordt beoordeeld met 5 / 5 sterren op basis van 9+ beoordelingen. 

Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
09:34 01 May 22
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
06:55 30 Apr 22
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
20:22 19 Apr 22
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had.Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking!Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
10:10 03 Apr 22
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Lonneke Furst
Lonneke Furst
10:20 15 Mar 22
Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!
See All Reviews
js_loader
Oprichter Digi2all Lars de Jong

Website laten maken in Friesland? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.