Bakker Schoonmaakbedrijf B.V.

Bakker Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de schoonmaak en kunnen hierin op vele vlakken van dienst zijn. Met al bijna 95 jaar schoonmaak ervaring kennen ze deze markt tot op hun duim.

Ze beschikten al over een website. Echter kregen ze met deze website te maken met problemen. Een geslaagd project met een werkende website!

Probleem

Bakker Schoonmaakbedrijf B.V. kwam bij ons met een niet-goedwerkende website. Na een onderzoek kwamen we erachter dat het systeem waarin de website was gebouwd verouderd was. De plugins die erop stonden waren niet verouderd. Deze liepen dus in de knoop met het systeem.

Oplossing

Om dit probleem te verhelpen, hebben we een verbeterde versie van de website nagebouwd in een up-to-date systeem. Op deze manier wisten we zeker dat de website weer helemaal goed zou werken en een lange tijd mee zou kunnen gaan. 

Een verbeterende en goedwerkende website voor Bakker Schoonmaakbedrijf B.V.

Hieronder staan 2 pagina’s weergeven van de nieuwe website van Bakker Schoonmaakbedrijf. Daarnaast bevat de website ook een nieuws-blog als functionaliteit. Over het ontwerp zelf hadden we weinig controle, aangezien de website in grote delen nagebouwd moest worden.

Oprichter Digi2all Lars de Jong

Vragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.