Anthony Kruijver

Anthony Kruijver is met zijn 142.000 abonnees een van de grootste Nederlandstalige fitness YouTuber. Voor zijn YouTube-kanaal, op maat gemaakte voedingsschema’s en merchandise was hij opzoek naar een eenvoudige website met een ingebouwde webshop. 

Daar bleef het niet bij. Nog wekelijks helpen wij zijn YouTube kanaal met het onderhouden van grafische vormgeving. Denk hierbij aan het ontwerpen van de thumbnails voor zijn video’s.

Probleem

Anthony Kruijver bood al langere tijd diensten aan als het maken van training- en voedingsschema’s. Daarvoor had hij al een website. Echter was deze niet SSL beveiligd en er konden geen bestellingen geplaats worden. Ook was hij niet tevreden met het huidige ontwerp.

Oplossing

Aan ons was de taak om een nieuwe sportieve look te geven aan zijn website. Daarnaast hebben we de website weer SLL-beveiligd en er een webshop-functionaliteit op geïmplementeerd. Een geslaagd project! 

Een sportieve website met ingebouwde webshop voor Anthony Kruijver

Op de foto’s is te zien hoe we in het ontwerp rekening hebben gehouden met de sportieve look. Daarnaast kun je ook de webshop-functionaliteit bekijken.

Oprichter Digi2all Lars de Jong

Vragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.