Projecten van Digi2all

Een professionele en overzichtelijke website voor Universitair Medisch Centrum Groningen (MAECON)

MAECON heeft momenteel 12 leden, die werkzaam zijn bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en/of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Deze leden zijn onafhankelijke senioronderzoekers en vertegenwoordigen een breed scala aan subspecialismen op het gebied van medicatietrouw. Echter beschikte ze nog niet over een website. 

Wij hebben een overzichtelijk en professioneel uitstralende website voor hun ontworpen met de volgende functionaliteiten:

  • Blog voor nieuws over MAECON
  • Projectenmodule
  • Zoekfunctie
website laten maken Digi2all
webdesign van vakantievillaijsselmeer gemaakt door Digi2all

Een meertalige en rustgevende website voor Wellness Vakantievilla IJsselmeer

De oprichters van Wellness Vakantievilla IJsselmeer hadden een beperkte bereik voor het verhuren van hun vakantievilla. Om dit probleem te verhelpen hebben wij een huisstijl, logo, folder en website ontworpen. 

Om nog meer uit de website te kunnen halen hebben we gekozen voor een meertaligheid functionaliteit. Zo kunnen Duits- en Engelssprekende toeristen ook gebruik maken van de website. 

Eenvoudige, maar overzichtelijke one-page website voor Strijkviertel

Opus Vastgoed is een onafhankelijke projectontwikkelaar met grote passie voor het vak. Ze verstaan onder duurzame vastgoed-ontwikkeling het (her)ontwikkelen van vastgoed met een grote toekomstwaarde. Zo ook de bedrijfsunits Strijkviertel-Utrecht. Voor dit pand was een website nodig binnen een strakke deadline. Een geslaagd project!

Een verbeterende en goedwerkende website voor Bakker Schoonmaakbedrijf BV

Bakker Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in de schoonmaak en kunnen hierin op vele vlakken van dienst zijn. Met al bijna 95 jaar schoonmaak ervaring kennen ze deze markt tot op hun duim.

Ze hadden te maken met een verouderde website, waardoor de pagina’s niet meer goed functioneerden. Daarom hebben wij een verbeterde versie gemaakt in een up-to-date systeem.

Functionaliteiten:

  • Ingebouwde blog voor nieuws over Bakker Schoonmaakbedrijf BV.

Een sportieve website met ingebouwde webshop voor Anthony Kruijver

Anthony Kruijver is met zijn 142.000 abonnees een van de grootste Nederlandstalige fitness YouTuber. Voor zijn YouTube-kanaal, op maat gemaakte voedingsschema’s en merchandise was hij opzoek naar een eenvoudige website met een ingebouwde webshop. Daar bleef het niet bij. Nog wekelijks helpen wij zijn YouTube kanaal bij grafische vormgeving. 

Functionaliteiten:

  • Webshop met iDEAL
  • Automatisch ingevulde contactformulier

Een persoonlijke website voor Aafke Oostijen

Aafke Oostijen is een mantelzorgmakelaar & cliëntondersteuner. Voor haar diensten wilde ze graag een persoonlijke one-page website. Geen speciale effecten, maar een rustig uitstralende website. Een geslaagd project!

Oprichter Digi2all Lars de Jong

Vragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.