De plek waar al mijn kwaliteiten, hobby's en verlangen samen komen.

Mijn naam is Lars de Jong. Oprichter van Digi2all. Van jongs af aan begonnen met online-marketing en webdesign. Nu nog steeds bezig, en daar zal geen verandering in komen! Het wordt alleen maar uitdagender en leuker. Het is de plek waar al mijn kwaliteiten en verlangen samenkomen: praten met anderen, mensen helpen, oplossend denken, creatief bezig zijn en werken vanaf mijn laptop. Momenteel studeer ik nog Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Kennis die ik ook weer kan toepassen in mijn bedrijf. 

Ik ben Digi2all begonnen met als doel: het bouwen van maatwerk websites, gebaseerd op de wensen van de klant, zonder gebruik te maken van kant-en-klare templates. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de klant centraal staat. Vanuit de wensen van de klant moet ik mijn kwaliteiten toepassen, om zo een mooi eindresultaat te creëren. 

Ik streef naar langdurige en prettige samenwerkingen

Sinds het begin af aan doe ik een beperkt aantal projecten tegelijkertijd. Op deze manier kan ik jou en je website zoveel mogelijk aandacht geven. Daarnaast leer ik jou beter kennen, en kan ik je wensen zo beter omzetten in een website. 

Dit ‘beperkt’ aantal projecten doe ik met nog een reden. Ik zet in op langdurige samenwerkingen. Ik ben van mening dat als je langer met iemand samenwerkt, je elkaar in de toekomst gemakkelijker, beter en sneller kunt helpen. Op deze manier kunnen wij beiden effectiever groeien van de samenwerking. Uiteraard zijn projecten voor korte termijn ook geen probleem. Wil je een website laten maken? Neem dan contact met mij op. 

Lars de Jong van webdesign amsterdam

Ontstaan van Digi2all & mijn tijdlijn

Inmiddels heb ik met Digi2all al zo’n 35+ projecten mogen opleveren voor grote en kleine bedrijven. Maar hoe begon het?

2018 - 2020 | Anthony Kruijver (YouTuber)

In 2017 raakte ik in contact met YouTuber Anthony Kruijver (143.000 abonnees). De grootste Nederlandstalige fitness YouTuber. Mijn taak was om de thumbnails voor zijn video’s te ontwerpen. Een samenwerking waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Nog steeds, nu 4 jaar later, werk ik met Anthony samen.

2021 | Begin Digi2all.nl

Door de samenwerking met Anthony Kruijver opende er voor mij nieuwe deuren. Ik raakte ook geïnteresseerd in andere kanten van het grafische werk. Zo ben ik ook begonnen met het maken van websites voor andere mensen. Toen ik merkte dat er veel vraag was en ik het erg leuk vond om te doen, ben ik met veel plezier met digi2all.nl begonnen.

2022 - heden | Vernieuwing Digi2all.nl

Nadat ik mijn eerste klanten heb kunnen helpen en genoeg kennis heb kunnen opbouwen, was het tijd voor een vernieuwing. Daarnaast wilde ik het ook professioneler aanpakken, waardoor ik me bij de KVK had ingeschreven. Digi2all heeft ook een nieuwe website gekregen.

Oprichter Digi2all Lars de Jong

Vragen of vrijblijvend een offerte ontvangen? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.